søndag den 20. marts 2011

Red Velvet Kage

Red Velvet

150 g smør
4 dl sukker
2 æg
1 eller 2 bøtter rød frugtfarve
1 tsk kakao
6½ dl mel
1 tsk salt
1 tsk natron
2½ dl kærnemælk
1 tsk klar eddike
1 tsk vanillje essens


Tænd ovnen på 180 grader.
Pisk smør, sukker, æg, frugtfarve og kakao til det er luftigt.
Sigt mel, salt og natron i og rør det i med lidt af kærnemælk. Vend resten af kærmemælken i sammen med eddike og vanille.
Passer til to 25 cm forme, og hver kage skal deles i to så man har 4 bunde. De lægges sammen med osteglasur – glasuren du ikke kan leve uden!
Kagerne bages i ca. 40 min. Tjek med en tandstik om de er færdige.

Osteglasuren du ikke kan leve uden

1 pakke philadelphia
50 gram smør
350 g flormelis
Vaniljesukker


Pisk det hele sammen til det er luftigt. Juster selv mængden af flormelis alt efter hvor sød du vil have den.

Ingen kommentarer: