torsdag den 22. december 2011

Honning Hjerter



Nu er det snart jul, og nøj hvor vi glæder os...
Man kan fordrive ventetiden med at bage disse skønne honning hjerter...

Honning Hjerter

Ca. 25 stk.

550 g. mel
200 g. honning
150 g. brun farin
150 g. margarine
1 æg
1 tsk. st. ingefær
2 tsk st. kanel
½ tsk. st. nellike
2 tsk. natron

Smelt honning, farin og margarine sammen i en gryde.
De øvrige ingredienser, undtagen æg og mel, røres i. Massen afkøles til den er lunken.
Æg og mel røres i, og dejen æltes sammen.
Lad dejen hvile i mindst 1 døgn i køleskabet. ( jeg var meget utålmodig og sprang dette punkt over :)
Dejen rulles ud i ca. ½ cm. tykkelse og udstikkes.

Bag hjerterne midt i ovnen ved ca. 200 C. i ca. 5-8 min...
Når hjerterne er helt afkølede kan de pyntes med smeltet chokolade enner brun glasur.



Ingen kommentarer: